+31 (0) 299 689 020

Fremix inktmenger

Fremix inktmenger

Fremix inktmenger

Voortaan hoeft u minder mengkleuren op voorraad te houden. Want met de Fremix mengt u moeiteloos kleuren en toevoegsels. Ideaal voor kleine hoeveelheden inkten (tot 5 kg).

Snel en gemakkelijk!

Het inktblik zelf fungeert bij de Fremix als mengkuip. Door de speciaal gevormde roerlepels krijgt u snel en probleemloos een goede, homogene menging zonder luchtbelletjes. Doordat de roerlepels gepolijst zijn, zijn deze gemakkelijk te reinigen.

Afwegen van bestanddelen kan gewoon in het blik plaatsvinden. De menger is standaard geschikt voor vacuümblikken van 1 en 2,5 kg maar ook aanpasbaar voor schroefblikken tot 5 kg. De Fremix wordt aangedreven door een compacte elektromotor met traploze toerenregeling. Ook is er een versie met vast toerental (70 omwentelingen per minuut). Afmeting 290 x 425 x 180 mm, gewicht 18 kg.

Bij de Fremix inktmenger wordt standaard 1 roerlepel meegeleverd. Optioneel kunt u kiezen uit een roerlepel voor 2,5kg of 5kg inktblikken.
Beide vacuüm blikken passen in de meegeleverde houder. De standaard houder is geschikt voor standaard inktblikken van de fabrikanten:

Voor andere fabrikanten of afwijkende afmetingen van de inktblikken kunnen wij een houder op maat leveren.
Wilt u de inkt mengen in zowel 2,5 als in de 5kg vacuüm blikken dan dient u 1 extra lepel bij te bestellen.

Standaard wordt er bij de Fremix 1 roerlepel en een set ringen voor het klemmen van de rechte blikken op de magnetische schijf meegeleverd. M.b.v. de ringen kunnen er 1kg, 2,5kg en 5kg inktblikken op de inktmenger worden geplaatst. Voor het mengen van de inkt in de 1kg en 2,5kg blikken kan dezelfde roerlepel worden gebruikt. Voor een homogene menging van de inkt in het 5kg blik heeft u een grotere roerlepel nodig.
Bij de bestelling dient u op te geven welke roerlepel u wenst. wilt u ze beide toepassen dan dient u er een extra te bestellen.

×

Meer weten over Fremix inktmenger?

Bel Hans direct!