+31 (0) 299 689 020

Onderhoud en service

Onderhoud en service

Onderhoud en service

Onze goed opgeleide monteurs staan voor u klaar voor onderhoud en service. Wij zijn in staat om ieder onverwacht probleem direct op te lossen. Dit doen wij telefonisch of ter plaatse bij u op locatie.

We hebben standaard een groot aantal reserve onderdelen in voorraad, zowel in Nederland als bij onze dealer Eltosch Grafix America Inc. in de USA.

De artikelnummers met omschrijving van alle gebruikte componenten staan in de onderdelenlijst van de geleverde installatie vermeld. Daarnaast kunnen wij u bijna elk type lamp als vervanging aanbieden. Dit geldt ook voor lampen die niet in een installatie van Jac. de Vries Infraroodtechniek zijn toegepast. Indien u de lampgegevens heeft, kunt u ons onderstaand aanvraagformulier ingevuld toezenden. Als u geen specifieke gegevens heeft, ontvangen wij graag een foto per email van de te vervangen lamp. Onze medewerkers hebben een ruime ervaring in het identificeren van infrarood en UV-lampen. Zelfs zonder alle gevraagde informatie kunnen wij u vaak de juiste lamp aanbieden. Wilt u direct contact dan kunt ons ook bereiken op het onderstaande telefoonnummer.

Contactformulier:

×

Meer weten over Onderhoud en service?

Bel Hans direct!